Hyrylän Hammaslääkäriasema

Nettiajanvaraus

tai soita 09 2747740

Tietoa yrityksestämme

Hyrylän Hammaslääkäriasema aloitti toimintansa 1986, kun vastavalmistuneet hammaslääkärit Maarit Saario ja Leena Rinta-Nikkola perustivat hammaslääkärivastaanoton Tuusulan Lääkärikeskuksen, nykyisen Aavan, tiloihin. Vuonna 2002 vastaanotto siirtyi nykyisiin, isompiin toimitiloihin osoitteeseen Kauppatie 11. Vastaanotolla tapahtui huhtikuussa 2019 sukupolvenvaihdos kun vetovastuun yrityksestä otti hammaslääkäreistämme Antti Hietala. Tällä hetkellä vastaanotolla työskentelee kahdeksan hammaslääkäriä, kaksi suuhygienistiä, kolme hammashoitajaa ja vastaanottosihteeri.

Olemme uudistaneet vastaanottoamme ajan kuluessa, joten tilamme sekä laitteistomme ovat ajanmukaiset. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja kokenutta, pidämme osaamistamme yllä jatkuvalla kouluttautumisella.

Olemme lämminhenkinen, kotimainen, ketjuihin kuulumaton hammaslääkäriasema. Meille on helppo tulla, meillä saat yksilöllistä ja ihmisläheistä hoitoa. Pitkäaikaiset potilassuhteemme ja saamamme hyvä palaute ovat siitä esimerkkinä.Antti Hietala

Maarit ja Leena
Aula